Recept
Här samlar vi recept som vi använder på kursgården under kurserna.
- Blomkålscurry.pdf 35 KB
- BOLOGNESE PÅ BELUGALINSER.pdf 23 KB
- Bönkroketter vita bönor.pdf 40 KB
- Currygryta med blomkål.pdf 33 KB
- Daal på mungbönor.pdf 34 KB
- Grekiska bönor.pdf 35 KB
- Kikärtscurry med kokos.pdf 22 KB
- Kitchari m mungbönor.pdf 23 KB
- Libanesisk linssallad.pdf 35 KB
- Linsgryta med gröna linser och sötpotatis.pdf 35 KB
- Linspuckar.pdf 33 KB
- Linsröra med tomat och ingefära - Daal fry.pdf 43 KB
- Morotsbiffar.pdf 32 KB
- Potatissallad fransk.pdf 34 KB
- Potatissallad m oliver o tomater.pdf 21 KB
- Quinoasallad.pdf 24 KB
- Rajma chawal - vegansk indisk böngryta.pdf 24 KB
- Rotmos.pdf 33 KB
- Saffransgryta.pdf 40 KB
- Solgul curryblomkål m ingefärsyoghurt.pdf 37 KB
- Squashbiffar.pdf 37 KB
- Svarta bönbollar, löksås.pdf 37 KB
- Tapenade - grön.pdf 31 KB
- Tofu krispig med ingefära och citron.pdf 35 KB
- Ugnsbakad blomkål med fetakräm och belugalinser.pdf 35 KB
- Vegogryta.pdf 46 KB
- Zucchinibiffar.pdf 35 KB
- Broccolisoppa.pdf 32 KB
- Grön ärtsoppa.pdf 26 KB
- Linssoppa.pdf 19 KB
- Linssoppa röda linser.pdf 25 KB
- Linssoppa röda linser o selleri.pdf 34 KB
- Mangoldsoppa.pdf 34 KB
- Morotssoppa.pdf 36 KB
- Mungbönssoppa.pdf 34 KB
- Potatis- och purjolökssoppa.pdf 20 KB
- Provensalsk rotfruktssoppa.pdf 36 KB
- Rödbetssoppa.pdf 25 KB
- Thailändsk röd linssoppa.pdf 34 KB
- Zucchinisoppa.pdf 36 KB
- Zucchinisoppa med curry.pdf 34 KB
- Fetaostkräm.pdf 35 KB
- Knäckebröd på överbliven gröt.pdf 21 KB
- Linas fröknäcke.pdf 22 KB
- Senapsdressing Fransk.pdf 20 KB
- Tapenade - grön.pdf 31 KB
- Tomatsoppa indisk.pdf 88 KB
- Tzatziki.pdf 40 KB
- Vegansk kaviar på linser.pdf 31 KB