Välkommen till Satyananda Yoga ashram

En gemensam kursgård för alla yogaskolor affilierade till Satyananda Yoga Sverige!

Här kan du delta i olika kurser och retreater i en vacker och avslappnande miljö och hitta styrka och inspiration med hjälp av flera kvalificerade yogalärare.

På kursgården sker också en kontinuerlig utbildning av nya yogalärare och vidareutbildning av dem som redan utbildat sig hos oss. Vår yogalärarutbildning är en av de äldsta yogalärarutbildningarna i Sverige.

Kurskalender

Anmälan sker till respektive arrangör, där vidare information ges hur anmälningsavgiften ska betalas. Efter anmälan skickas en kallelse ut till kursen där aktuellt bankkonto och annan nödvändig information framgår.

Karma yogavecka 22-28 juli

Kursgården håller stängt för kurser eftersom alla husen målas på traditionellt sätt med hemkokad Falu Rödfärg. Vi deltar i Bymella, ett lokalt kulturevenemang, och kursgården är öppen för kulturbesökare samt kommer också att ha prova-på-yoga. 

Se program på www.bymella.se 

Satyananda Yoga Kursgård – ashram
finns i Hälsingland, 9 km från Bollnäs. Det finns goda tåg- och bussförbindelser med både södra och norra Sverige. De som kommer med tåg hämtar vi på stationen i Bollnäs. Om man åker bil från Stockholm följer man E4 norrut. Ca 50 km efter Gävle tar man väg 54 mot Bollnäs-Ljusdal. Strax innan man kommer till Bollnäs tar man en mindre väg till vänster som är skyltad Annefors.

Kursgårdens adress:
Satyananda Yogacenter
Gässlingsbo 7037
821 91 Bollnäs
E-post »